När vi på Kolvkam Sweden AB skulle skaffa en boknings site så att våra kunder själva skulle kunna göra sina egna bokningar så kontaktade vi Mattias på 8689 Design. Jag personligen var högst skeptisk, tänkte åhh knöligt att överföra alla mina tankar till verklighet, hur skall Mattias kunna bygga siten precis så som jag vill. Tankarna och tveksamheten växte, men efter ett enda samtal med Mattias övergick detta i ett lugn… Om ni är ute efter en specifik hemsida men har svårt att specificera era önskemål, tveka inte att kontakta Mattias. Han har en enorm förmåga att förverkliga era drömmar och önskemål, rekommenderas varmt! - Roberth Landers, VD Kolvkam Sweden AB Västervik

Vad använder era besökare för enheter

Mobiler, surfplattor, datorer, smart-TV, idag finns internet överallt. Vi surfar på bussen, hemma vid köksbordet och på jobbet. Oavsett vilken enhet era besökare använder ser vi till att det funkar och besökarna hittar den informationen de söker.

Designen och innehållet

Designen anpassas efter behov, mål och innehåll. Ni kanske har några egna idéer eller så jobbar vi fritt. Oavsett vilket ges ni möjlighet att påverka och vara en del av designprocessen. Och önskar ni slippa går det självklart lika bra.

När småprojekt blir stora

Dags att bygga ut er nuvarande hemsida? Integrera mer med era besökare? Eller dags att ta steget och börja sälja era produkter eller tjänster via nätet?
8659 design kan hjälpa er med handlingsplan, framtagning av webbshop, funktioner till nuvarande plattform mm som hjälper er att ta nästa steg. Presentera era idéer för oss så ska vi förklara vad vi kan göra för er.

En komplett byrå – bilder

En hemsida med bara text blir ofta platt och tråkig, Grafik och bilder behövs för att lätta upp och göra sidan intressant.
Vi kan även hjälpa er med produktfotografering, nya bilder på personalen, lokalerna eller imagebilder. Ni anlitar oss och vi kan leverera en helhetslösning.
Läs mer om fotografen

360 bilder

Med en eller flera 360-bilder på er hemsida kan ni visa, sälja in och förhöja känslan. Det kan vara att ni vill visa upp er butik, showroom, kontor eller övriga lokaler. Läs mer om 360-bilder
Domännamn

Domännamn - Din adress

Domännamnet är din adress till din hemsida. Den är också det man ser efter @ i din mailadress. Har du inte redan registrerat ditt domännamn kan vi hjälpa till med det. Vi kan också hjälpa till och skapa dina första e-postadresser.
Föreningshemsidor

Förening

Vi älskar föreningslivet. Vi vet hur det är att jobba ideellt och kämpa med att få föreningens pengar att räcka till.
Önskar din idrotts- eller kulturförening en hemsida. Beroende på önskemål och vår övriga beläggning har vi möjlighet att skapa väldigt prisvärda hemsidor till er, till i stort sätt självklostnadspris. Kontakta oss med era önskemål.

WordPress

WordPress, den stora jätten inom hemsidor. De flesta sidor vi idag bygger är baserat på WordPress. Med sin enkla administration kan de flesta uppdatera texter och bilder på hemsidan. Det finns idag över 56.000 plugins till WordPress vilket hjälper till och hålla nere utvecklingskostnaderna för er sida. Och saknas nån plugin kan vi självklart hjälpa till att skapa den. WordPress är byggt på fri källkod vilket gör att ni slipper dyra månadsavgifter eller blir låsta till en webbyrå.

E-handel Woocommerce

Woocommerce är ett e-handels plugin till Wordpress. Har du tidigare jobbat i Wordpress är det lätt att ta steget in i Woocommerce värld. Woocommerce passar de flesta e-butiker och är byggt på fri källkod vilket gör att ni slipper dyra månadsavgifter eller blir låsta till en webbyrå.Läs mer om E-handel

E-handel Prestashop

Prestashop är vårt mest avancerade alternativ för e-handel. Här finns stora möjligheter för avancerad lagerhantering, kundgrupper mm. Prestashop är byggt på fri källkod vilket gör att ni slipper dyra månadsavgifter eller blir låsta till en webbyrå.Läs mer om E-handel

När inga färdiga system passar

I vissa fall fungerar det inte med färdiga CMS-system så som Wordpress mm. Då bygger vi från grunden helt anpassat efter era behov och krav. Det kan t ex vara lite mer komplexa order eller backend- system. Eller så är det så att sidans tekniska delar ska vara så enkla som möjligt och att de färdiga lösningarna som finns blir för avancerade.

Support

För sidor vi bygger har ni självklart all den support ni behöver. Men ibland kan det ju faktiskt vara så att ni redan har en väl fungerande sida. Det är bara att den som var ansvarig för sidan har slutat och ni nu behöver nån ny som kan lära sig sidan eller så behöver ni bara lite teknisk hjälp då och då. I alla dessa fall finns vi här.

Ett urval av våra kunder & projekt