8659 Design
Meny

den magiska bilden – Fotografen

En bild säger mer än 1000 ord

… Ibland kan det faktiskt stämma. Med rätt typ av motiv och vid rätt tillfälle kan man skapa något som är hållbart i generationer och som väcker känslor och minnen.  Det kan vara en bild på en produkt eller en bild från en speciell händelse.

För företag

Vi fotograferar personalbilder, produkter och kan hjälpa till att dokumentera er verksamhet.
Komplettera med våra övriga tjänster och vi kan bli er totala leverantör av digitalt media. Endast en kontakt underlättar arbetet och snabbar upp processer.

För dagis och skolor

Vi kan hjälpa er med individuella bilder och gruppfoton. Inga krav på individuell fotografering, utan det är ni som bestämmer vilken typ av fotografering som ska genomföras. Genom väl framarbetade arbetsmetoder minimerar vi personalens inblandning i själva fotograferingen, både före, under och efter. Snabb leverans med hög kvalité.

För privatpersoner

Nyföddfotografering, barn- och familjefotografering, gruppfoton, bal- och student-, bröllop-, konfirmation- och skadefotografering.

Fotograferingar i Västerviksområdet bokas alltid via Walters Foto (www.waltersfoto.se). För fotograferingar i Habo, Mullsjö och Jönköpingsområdet görs bokningen direkt med 8659 design.

 

 

Lyckade samarbeten börjar med en bra första kontakt Kontaktformulär