Mattias hjälpte mig att ta fram en hemsida samt en logotype till mitt bolag. Han hjälpte mig också med fotografering samt kom med bra tips och trix när det gäller texter m.m. till hemsidan. Jag upplevde att arbetet gick smidigt och var prisvärt.- Adam Boiardt, Boiardt Revision AB

Produkt - Studio

Produktfotografering mot vit eller svart bakgrund för för hemsidor och broschyrer mm. Vi kan även erbjuda friläggning i de fall det önskas.
För återkommande kunder erbjuder vi fastpris per objekt.

Produkt - Miljö

Vi kan även fotografera era produkter i en miljö som passar för att skapa en viss stämning. Passar bra för reklam i olika former.

Barn och Familj

Nyföddfotografering, barn- och familjefotografering.
Kontakta oss för mer information.

Bal- och student- fotografering

Vissa dagar är dagar som man bara vill bevara i fotoform. Just balen och student är såna dagar.
Vi levererar bilderna efter fotografering och redigering i digitalform. Om ni även skulle vilja ha hjälp med utskrifter så kan vi självklart hjälpa till även med det.

Bröllops- fotografering

Er dag är den viktigaste dagen! Att få vara med och dokumentera kärleken kan vara bland det finaste man får vara med om. Kontakta oss för mer information om vilka bröllopsfotograferingspaket vi kan erbjuda.

Dokumentation

Dokumentationsbilder kan vara för en årsredovisning eller till er hemsida. Vi kan komma ut och fotografera där ni utför ert arbete.

360-bild och "virtuell tour"

Med en eller flera 360-bilder på er hemsida kan ni visa, sälja in och förhöja känslan. Det kan vara att ni vill visa upp er butik, showroom, kontor eller övriga lokaler. Nåt som sticker ut under er kontaktsida.
Man kan också skapa en "virtuell tour" genom att kombinera flera olika 360 bilder och låta besökaren på er hemsida "gå runt" i era lokaler.
Vi sköter både fotograferingen och integrationen på er hemsida.
JS Sverige - Digitala och tryckta broschyrer

Samarbetspartner

JS Sverige – specialister på att skapa Interaktiva Broschyrer
JS Sverige är experter på att skapa Interaktiva Broschyrer som är annonsfinansierade och speciellt anpassade till mottagarna.
JS Sverige är en del a​v den internationella mediekoncernen JS World Media. Och finns representerade i 10 länder med totalt mer än 450 kollegor över hela världen.
Varje år levererar JS Sverige 11 miljoner tryckta broschyrer.

8659 Design fotograferar på uppdrag av JS Sverge flera roliga projekt varje år. Främst Geografiskt i Norra Småland och Södra Västra götaland.
Husfoto - Samarbetspartner vid mäklar och fastighetsbilder

Samarbetspartner

Husfoto Sverige
Husfoto - Sveriges ledande bostadsfotografer. Foto, planritningar, 3D-visningar, visionsbilder, digital styling & renovering.
Med fler än hundra fotografer anslutna som tillsammans varje dag skapar de bilder som utgör grunden för tusentals fastighetsförmedlingar, runt om i Sverige är Husfoto en partner att räkna med för alla i mäklarbranchen.

8659 Design fotograferar på uppdrag av Husfoto Sverige för olika mäklarkontor främst i trakterna Tidaholm, Mullsjö, Habo, Jönköping och Nässjö

Frågor om fotografering?

Ett urval av våra kunder & projekt