Vi har arbetat med Mattias på 8659 Design i drygt fyra år. 8659 Design har varit vår helhetsbyrå för förpackningsdesign, webbdesign och viss marknadsföring. Vi är mycket nöjda med resultatet och det är ett stort värde i att hitta en bred kompetens hos ett bolag. Detta är något som förenklat vår vardag. Det jag uppskattar mest med samarbetet är alla kreativa lösningar 8659 Design presenterat för oss, samtidigt som vi vet att vi kan få hjälp med olika projekt inom en rimlig tidsram.- Fredrik Esbensen, Dream of Sweden

Kommunikation

Ert formspråk är en del i er kommunikation. Ert marknadsföringsmaterial som broschyrer mm är ett sätt att kommunicera med era kunder eller blivande kunder.
Vi kan hjälpa till med det mesta inom grafisk design.

Logotype

Nystartad eller önskar ni uppdatera eran befintliga logo? Logotypen är en del av ert företag och nåt ni troligen kommer leva med länge därför är det viktigt att man hittar en form som passar både er och era kunder.
Vi har fast pris på design av standardlogotyper och önskar ni nåt mer speciellt bistår vi såklart även med hjälp.
Ni betalar aldrig innan ni är nöjda. Vi levererar färdig logotype i flera olika format anpassade för webb och tryck.
Läs mer under logotype

Trycksaker

Efter era önskemål designar vi broschyrer, mässmaterial, reklamkampanjer, profilkläder. Önskar ni även hjälp med kontakten med tryckeriet så finns vi här.

Grafik för video

Ni har filmen nu saknas bara den där sista touchen med snygg tilltalande grafik? Hey, ni har hittat rätt!

Youtube- och Twitchstreamer

Tröttnat på alla standardmallar som alla använder sig av? Dags att bli lite unik. Vi kan hjälpa till och skapa grafik, overlays mm för Streamlabs OBS. Unika emojs och sponsor, prenumerations ikoner helt anpassade efter dig.

Grafisk profil

En grafisk profil är viktig för att skapa en enhetlig design för er och ert företag oavsett om det är hemsidan, en annons, profilkläder eller nåt annat grafiskt. En grafisk profil förklarar vilka typsnitt, färger mm man ska använda. En mall för företagets design. Har ni olika anställda som sköter olika delar i företaget och ni börjar tycka ett det spretar lite, det ser ut som två helt olika företag om man besöker hemsidan eller era sociala medier? Då är en grafisk profil räddningen.

Förpackningsdesign

Ni har produkten, vi hjälper till med det grafiska.
Vi samarbetar med Dream Of Sweden, ett svensk företag som säljer kakor och konfektyr i exklusiva plåtburkar. 8659 Design gör layouten på företagets produkter samt mycket av marknadsföringsmaterialet.
Kanske kan vi även hjälpa er med era produkter?

Förpackningsdesign

Stockholm i mitt hjärta
Stockholm i mitt hjärta är ett samarbete med Lasse och Eva Berghagen samt Dream of Sweden. Tillsammans med Lasse och Eva designade vi denna hjärtformade godisburk, en blandning av sött och salt.

Ett urval av våra kunder & projekt