Lyhörd för egna önskemål och tankar gällande utformning av hemsida/ webshop men också en tydlig och bra vägledning för bästa slutresultat. Supersnabb hjälp vid behov. Kan rekommendera Mattias på 8659 Design. - Marie Elfwing, Hudboost

WooCommerce

Vår populäraste e-handel
Bygger din hemsida redan idag på WordPress så är WooCommerce ett smidigt sätt att snabbt komma igång med e-handel. Men även om vi bygger nytt så är WooCommerce på grund av att det är så enkelt att hantera rätt val i de flesta fallen. Det är inte en slump att det är den populäraste e-handelsplattformen. Med WooCommerce kan man börja i liten skala och sen bygga ut sin shop allt eftersom den växer. Alla kända betalleverantörer har färdiga kopplingar till just WooCommerce. Med vår WooCommerce lösning äger du din butik när vi är klara. Inga långa avtal eller månadsavgifter.

PrestaShop

Avancerad E-handel
Det är inte ofta vi föreslår att bygga sin butik med PrestaShop. Men ibland så är önskemålen och kraven lite mer än det vanliga och då brukar vi föreslå PrestaShop. Även om det är avancerat så kommer man in i systemet snabbt. Avancerad prishantering och kundgrupper är standard i PrestaShop.
Gemensamt med WooCommerce så äger du din webbutik när vi är klara. Inga fast månadskostnader eller avtal.

Kontakta oss för en första kostnadsfri kontakt angående E-handel

Ett urval av våra kunder & projekt