8659 Design
Meny

Ert skyltfönster på nätet – Webbdesign

Ert företag behöver en ny hemsida, ni behöver uppdatera er befintliga eller kanske hjälp med dagliga driften? Det är precis här 8659 design kommer in.
Genom att ta reda på ert behov lägger vi fram ett förslag på hur vi bäst kan hjälpa er.

Allt handlar inte om det yttre, men ett intressant yttre hjälper till att få kontakt

En hemsida är så mycket mer än just bara en hemsida, det är idag ofta företagets eller förenings första kontakt med nya kunder eller medlemmar. Det är viktigt att er hemsida / webbplats speglar just ert företag. Design och innehåll ska vara NI, inte någon flashig webbyrås variant. 8659 design försöker alltid hitta själen i företagen vi hjälper, alla företag har något som gör just deras företag unikt och det är det som ska lyftas fram. Det kan tex vara kunskap, erfarenhet och yrkesstolthet. Oavsett vad så får det inte bara försvinna bland ettor och nollor. Vi hjälper er att synas och presentera ert budskap via text och bild.

Vad använder era besökare för enheter

Mobiler, surfplattor, datorer, smart-TV, idag finns internet överallt. Vi surfar på bussen, hemma vid köksbordet och på jobbet. Oavsett vilken enhet era besökare använder ser vi till att det funkar och besökarna hittar den informationen de söker.

Designen och innehållet

Designen anpassas efter behov, mål och innehåll. Ni kanske har några egna idéer eller så jobbar vi fritt. Oavsett vilket ges ni möjlighet att påverka och vara en del av designprocessen. Och önskar ni slippa går det självklart lika bra.

En komplett byrå – bilder

En hemsida med bara text blir ofta platt och tråkig, Grafik och bilder behövs för att lätta upp och göra sidan intressant.
Vi kan även hjälpa er med produktfotografering, nya bilder på personalen, lokalerna eller imagebilder. Ni anlitar oss och vi kan leverera en helhetslösning

När småprojekt blir stora

Dags att bygga ut er nuvarande hemsida? Integrera mer med era besökare? Eller dags att ta steget och börja sälja era produkter eller tjänster via nätet?
8659 design kan hjälpa er med handlingsplan, framtagning av webbshop, funktioner till nuvarande plattform mm som hjälper er att ta nästa steg. Presentera era idéer för oss så ska vi förklara vad vi kan göra för er

Plattformar

8659 design använder sig främst av plattformarna WordPress och Prestashop när vi skapar era sidor. Anledningen till detta är att vi vill skapa en miljö för er där det ska vara enkelt att själva göra enklare uppdateringar av text och bild. Genom att använda större kända plattformar är ni inte heller låsta till oss. Ni kan när som helst byta webbyrå. Men vi är rätt säkra på att ni kommer vara oss trogna ;)
För vissa större eller mer avancerade projekt använder vi oss ibland av våra egna plattformar som anpassas utefter uppdragets specifika behov.
Har du eller ditt företag önskemål av val av plattform så löser vi självklart det, annars ser vi till att använda det som är lämpligast för just ert projekt.

 

Lyckade samarbeten börjar med en bra första kontakt Kontaktformulär