8659 Design
Meny
04
augusti 2016

Kundcase: velovelo.se

Dom flesta av oss har drömmar och planer om hur man vill ha det de närmsta åren. Men ofta stannar det vid just drömmar och planer och det är verkligen inget fel i det. Men vissa av oss tar också tag i våra drömmar och gör dom till verklighet.
I dagarna gav sig två svenskar ut på en liten cykeltur som kommer pågå om allt går som planerat i 4 år, en cykeltur som kommer ta dom runt jorden.

På velovelo.se kan man nu följa deras resa.
Gå även in på Instagram och klicka på  knappen FÖLJ för att inte missa några uppdateringar https://www.instagram.com/velovelo.se/

8659 Design har fått äran att hjälpa till med att montera ihop logo och hemsida efter äventyrarnas önskemål.
Vi kommer även finnas tillhands om det skulle behövas support eller nya funktioner på hemsidan.

Behöver du hjälp med logo eller hemsida, tveka inte att kontakta 8659 Design för en kostnadsfri genomgång av era behov.

16
oktober 2015

Kundcase: Skolkatalog & Skolfotografering

8659 design fick i uppdrag av Walters Foto, Västervik att designa skolkatalog åt två skolor. Uppdraget innefattade allt från att hjälpa till vid fotograferingstillfällena och att sedan sammanställa bildmaterialet till att designa och skapa skolkatalogen.
Resultatet skickades sedan in till ett lokalt tryckeri i Västervik för färdigställande. Det hela resulterade i en oerhört lokalt producerad skolkatalog för två av Västerviks skolor. Ett samarbete som är bra både för miljön och det lokala näringslivet.

8659 design kan hjälpa till med design och skapandet av trycksaker. Det kan vara kataloger, flyers, DR-utskick, dvs Ert budskap i alla dess former. Vi kan även hjälpa till att hitta rätt tryckeri för er produkt och sköta all kontakt, alternativt så levererar vi tryckfärdigt material som ni trycker själva.

Slå en signal eller besök kontoret i Habo för ett villkorslöst samtal där ni kan lyfta era idéer och se vad vi kan hjälpa just Er med.

08
oktober 2015

Kundcase: Kolvkam Sweden

När Kolvkam Sweden behövde få struktur på sin orderingång fick 8659 design uppdraget att ta fram ett bokningssystem för befintliga kunder.
Då systemets uppbyggnad krävde viss flexibilitet och speciallösningar och samtidigt vara enkelt för Kolvkams kunder valde vi att bygga helt nytt från grunden baserat på Kolvkam Swedens önskemål.
Idag hanterar systemet större delen av orderingången vilket ger bättre översikt, struktur och säkrare leveranser ( = nöjda kunder ).

Genom att förstå kundens behov tar 8659 design fram unika lösningar som passar alla företag stora som små.

Om Kolvkam

Kolvkam Sweden är ett företag i nordöstra Småland som monterar justerbara kolvkammar på jakt-tävlingsvapen åt jägare och skyttar, men är kanske främst en ren underleverantör åt Sveriges ledande jaktbutiker. Kolvkam Sweden är fabriksleverantör till några av de största och mest kända vapenfabrikerna på marknaden tex. Merkel, Blaser Jagdwaffen, Mauser Jagdwaffen, Sako OY etc. etc. Kolvkam Sweden är ett stabilt och välrenommerat företag som med sitt varumärke inger förtroende och styrka genom de mycket stora och seriösa kunderna de idag har.

21
september 2015

Kundcase: Running for refugees

Just nu flyr tusentals från krig och misär.
Thomas Pickelner och Tobias Lilja Lundberg kombinerar viljan att bidra och att göra något med deras största intresse löpning.

Projektet har precis inletts och första aktiviteten äger rum nu till helgen under Lidingöloppet.
Även om man inte är på plats kan man vara med och bidra, in och läs mer på http://www.runningforrefugees.org/

8659 design stödjer projektet med logodesign, grafisk profil, grafisk framställning, domän och webbhotell.

 

kundcase_rfr

alt_005

alt_001 alt_002 alt_003 alt_004

15
september 2015

Kundcase: .FÄRG Collection

.FÄRG Collection är nåt så unikt som ett svenskt makeupmärke.
8659 design är leverantör av webbplats/webbshop och bistår med support och rådgivning kring internetmarknadsföringen.
Samarbetet är fortlöpande och tillsammans jobbar vi med att stärka varumärket och för ökad synlighet.

.FÄRG Collections produkter hittar ni på www.fargcollection.se och sen ett par veckor tillbaka även hos eleven.se  (http://eleven.se/farg-b1210.html).

Har du en produkt eller ett varumärke som du önskar få ut på marknaden, nationellt eller kanske bara lokalt?
Kontakta 8659 design för ett villkorslöst samtal där vi kan berätta mer om vad vi kan hjälpa just er med.

24
augusti 2015

Höstkampanj familjefotografering

Missa inte vår barn- och familjefotograferings kampanj som äger rum nu under hösten.
Mer information hittar ni här https://www.8659.se/hostkampanj-familjefotografering/

20
augusti 2015

WordPress 4.3 ”Billie” är här!

Relativt ofta släpps det uppdateringar till WordPress, allt som oftast handlar det om uppdateringar som löser fel(buggar) och eller rättar till problem med säkerheten i WordPress. Men ibland kommer det också uppdateringar som förbättrar och lägger till funktioner.
18 augusti släpptes just en sån uppdatering.

Som användare är nog “Genvägar för formatering” den största och mest användbara nyheten. Men ett gäng till funktioner har kommit till eller förbättrats.
Läs mer på WordPress Sverige http://wpsv.se/2015/08/wordpress-4-3/

För en säker och funktionell sida se till att alltid hålla er WordPress och era plugins uppdaterade. Vill ni ha hjälp med detta, tveka inte att kontakta oss.

20
augusti 2015

“Bygger” kontor

Från att ha drivit företag hemifrån under flera år har jag nu stationerat mig i företagshotellet X26 i Habo utanför Jönköping. En hel del som ska packas upp, få struktur och hitta plats. Men det går framåt och snart är det klart

 

11880357_10153140900754389_2461097584374243526_n

 

Etiketter:
19
augusti 2015

Gem

Håller för fullt med att inreda kontor. På alla kontor med någon form av självaktning finns där en liten burk med gem. Det har inte tidigare slagit mig hur ett gem är designat, det har varit funktionen som varit det viktigaste.
Tänk att denna lilla uppfinning som är över 100-år gammal aldrig varit patenterad i sin originalform.
Själva uppfinningen är så genial i sin enkelhet, lite av den perfekta produkten för sitt syfte. Älskar det!

<